<< Terug naar Behandelingen

Iedereen - huisvrouw, advocate, stratenmaker of dokter - stelt zijn/haar handen bloot aan schadelijke stoffen van buitenaf. Goed verzorgde handen zeggen veel over iemands persoonlijkheid en vallen vaak als eerste op. Meestal wordt heel veel aandacht besteed aan het gezicht door bijvoorbeeld het gebruik van crèmes en dergelijke, maar wordt vergeten dat de leeftijd ook door de handen verraden kan worden. Het is daarom heerlijk om uw handen af en toe eens lekker te laten verwennen en verzorgen door middel van een manicure behandeling.

Handvoetbanner

Babor nagellak 

Beschrijving 

Briljante, duurzame nagellak. In 4 kleuren verkrijgbaar plus meerdere verzorgingslakken.

Werking 

Om op de vinger - en teennagels aan te brengen, voor duurzaam, tegen stoten en krassen bestand resultaat zonder strepen. 

Voordeel 

De speciale hightech formule combineert een briljante glas, snelle droogtijd en lange houdbaarheid. Het platte, brede penseel maakt een snelle. eenvoudige en zeer gelijkmatige applicatie mogelijk. Zonder toluol en formaldehyde.

 

Naar boven^

 
<< Terug naar Behandelingen

Een goede massage harmoniseert lichaam en geest, het ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Massages versterken het zelfbewustzijn en verbeteren de conditie van de huid, daarnaast verlicht het pijnlijke of vermoeide spieren en werkt vitaliserend en onstappend.

Rug-, nek- en schouder massage €29,95 à 30min
De rug, nek en schouders zijn plaatsen waar mensen regelmatig spanningsklachten ervaren. Het is niet voor niets dat we spreekwoorden gebruiken die in relatie staan met deze gebieden. Denkt u maar aan 'teveel op de hals halen' of 'een grote last op de schouders dragen.' Ook hoofdpijnklachten kunnen het gevolg zijn van overmatige aanspanning van de spieren in de schouders en nek, bijvoorbeeld door stress of een eenzijdige werkhouding. Gespannen spieren en pijnlijke verhardingen - de zogenaamde 'knopen'- krijgen extra aandacht tijdens deze massage. Spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding wordt bevorderd. Na afloop van deze verlichtende en doeltreffende massage is er hopelijk een last van uw schouders.

Massage1 Massage2

Ontspanningsmassage €41,95 à 45min €49,95 à 60 min
Deze heilzame massage verwarmt en versoepelt uw spieren en omliggend bindweefsel. Rustige, intensieve strijkingen en knedingen brengen de aandacht naar uw lichaam. Misschien ervaart u (spier)spanning, moeheid of stijfheid op bepaalde plekken. Het kan erg verlichtend zijn als deze gemasseerd worden. Uw doorbloeding en stofwisseling worden geactiveerd. Afvalstoffen verlaten uw lichaam sneller en voedingstoffen worden beter opgenomen. Zo ontstaat er rust en ontspanning, zowel in uw lichaam als in uw geest.

Hotstone massage €33,00 à 30min - €55,00 à 60min
Hotstone massage is een intense diep werkende massagevorm die voor een weldadig gevoel zorgt. Warme stenen, gevormd vanuit de hete lava van vulkanen - ook wel basaltstenen genoemd - worden op een deel van het lichaam gelegd. Vervolgens wordt er gemasseerd met de warme stenen en de handen. Lange, rustige en cirkelvormige strijkingen zorgen voor een totaal gevoel van welzijn. Door de combinatie van warmte en beweging dringt de massage diep door in het spierweefsel. De werking is hierdoor zeer effectief; verzachtend, ontspannend, kalmerend, ontgiftend en afvoerend. De hotstone massage is een echte weldaad voor uw lichaam en geest.

Scrub massage €21,50 rug - €39,50 hele lichaam 

Door uw huid te scrubben met scrubzout verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met dood zeezout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht. De vet verbranding wordt gestimuleerd en uw huid wordt gevoed met vele rijke mineralen uit de dode zee.

Een mooie voorbehandelingen op een SUNFX behandeling.

Gezicht, decolleté en arm massage €21,50 à 30min
Een gezicht, decollete en arm massage is een heerlijke massage om even alle invloeden van buitenaf te vergeten. Door middel van drukpunten wordt uw chakra weer hersteld. Met lichte cirkelvormige strijkingen zult u de rust en ontspanning weer kunnen ontvangen. Vooraf wordt uw huid gereinigd met de BABOR cosmetica lijn.

Hand, voet massage €21,50 à 30min
In de handen en voeten zitten veel punten die gepaard gaan met onze organen en stelsels. Door deze op een rustige maar intense manier te prikkelen kunnen we van binnen af het lichaam stimuleren om te gaan werken.

Naar boven^
<< Terug naar Behandelingen

In slechts 15 minuten heeft u een mooie natuurlijke bruine kleur zonder risico op huidkanker en huidveroudering 'Sunless' en UV-Free'. Zonnestralen bevatten het schadelijke UV en verouderd de huid. Daarom introduceert YOU! SHINE u SunFX! De 100% natuurlijke bruiningsrevolutie. Wordt perfect en natuurlijk bruin zonder UV stralen in slechts 15 minuten.

Sunfx

Het product op basis van natuurlijke suikerriet (DHA) werkt op het aanwezige pigment in de opperhuid. De tint vervaagt langzaam met het vernieuwingsproces van de huid en blijft gemiddeld 7 dagen zichtbaar, zoals dit ook zou gaan met de tint verkregen door de zon. DHA heeft een hoog hydraterend gehalte en verzorgd de huid. 

Voor de tanning

 • Scrub uw lichaam 3 dagen voor uw tanning sessie EENMALIG en LICHT met een zachte scrub.
 • Hars 3 dagen van te voren omdat de huid herstel nodig heeft.
 • Ontharen/scheren 1 dag voor de tanning
 • Gebruik bij voorkeur geen hydraterende douchegel of bodylotion. 

Op de dag van de tanning

 • Gebruik bij voorkeur geen deodorant, parfum en make-up.
 • Lak uw nagels van de handen en voeten.
 • Wij adviseren u om in DONKERE LOSSE KLEDING naar de salon te komen. 

Na de behandeling

 • Uw tanning droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om dode huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u niet de douchen tot 8 uur na tanning!
 • Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na het douchen.
 • Hydrateer uw huid 2 maal per dag voor lange resultaat.
 • Wij adviseren u lang baden en sauna's te vermijden. Hierdoor loopt u het risico dat de tanning sneller lichter wordt.
 • SunFX levert geen enkele bescherming tegen de zon, dus gebruik een sunblock wanneer u de zon in gaat!

Prijzen

 • Hele lichaam
 • Gezicht, decollete, armen
 • Onderlichaam
 • Half jaar abonnement 6 keer
 • Jaar abonnement 12 keer
 • Self tanning producten
 • Travelpack
Naar boven^
<< Terug naar Behandelingen

Met onze deskundige kennis vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxe huidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid voor duurzaam gezond huidbeeld.

Behandelingenfooter

We hebben een uitgebreid programma van behandelingen die in combinatie met de productlijn van BABOR uitstekende resultaten opleveren voor alle huidtypes zoals een droge huid, gevoelige huid, gecombineerde huid, vette huid, acne huid, rokers huid, een huid met veroudering, eczeem huid etc.

Bij YOU! SHINE krijgt iedere nieuwe klant €15,00 korting op zijn/haar eerste behandeling!!Div4

SKINOVAE PX  Elke mens is anders - en elke huid.

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE PX.

Deze behandeling is te boeken in: Kort  (Plusminus 45 min) zonder masker en massage                                                                              €37,50  

                                                        Normaal (Plusminus 75 min) incl. massage van zowel schouder, gelaat en hoofdhuid                           €55,00

                                                        Lang (Plusminus 90 min) incl. massage van zowel hand of voet, schouder, gelaat en hoofdhuid          €67,50

Div4

ANTI-AGING REVERSIVE Morgen mooier dan gisteren 

Intensive anti-aging verzorging met Lifting Touch massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling , ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met blijvend effect. 


Deze behandeling is te boeken in: plusminus 120 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                          €115,00                                                                                                                  

Div4

ANTI-AGING HSR LIFTING  Een absoluut liften effect.

Gezichtszifting van de nieuwe generatie - voor meer spankracht en elasticiteit. Activerend en verlevendigend, ontspannend en verwennend. De huid zit er zichtbaar gladder, en de contouren zien er strakker uit.

Deze behandeling is te boeken in: plusminus 90 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                           €79,50

Div4

DOCTOR BABOR - REGENERATIE  Medical Beauty. Repair Cellular

Huidopbouwende behandeling op het hoogste. Ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische- en chirurgische ingrepen. Intensief regenererende behandeling met als resultaat een snelle doelgerichte oppeppende behandeling.


Deze behandeling is te boeken in: Normaal (Plusminus 75 min) incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                            €79,50

                                                           Lang (Plusminus 90 min) incl. BABOR TECH - MICRODERMABRASIE en Ultrasone golven                 €84,50

Div4

DOCTOR BABOR - COLLAGEEN BOOSTER TREATMENT  Medical Beauty. Lifting Cellular

Effectief alternatief voor inspuitingen met collageen en hyaluronzuur. Anti-aging verzorging met direct effect! Snelle doelgerichte lifting treatment: als onderhoud na inspuitingen. Intensieve weefstelversteviging en rimpelcorrectie. Verhoging van elasticiteit en soepelheid van de huid.

Deze behandeling is te boeken in: Plusminus 75 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                           €79,50

Div4

DOCTOR BABOR - RECQONTOURING TREATMENT  Medical Beauty. Lifting Cellular

Optimalisatie van de jeugdige ovale gezichtsvorm door versteviging en recontouring van de kinlijn en volumeopbouw in het gebied van voorhoofd en wangen.


Deze behandeling is te boeken in: Plusminus 75 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                          €79,50                                                                                                                

Div4

DOCTOR BABOR - ULTIMATE A16 TREATMENT  Medical Beauty. Refine Cellular

Verbetering van de stevigheid en spankracht van de huid, vermindert de rimpel, beschermt tegen oxidatieve beschadiging en zorgt voor gelijkmatige teint.

Deze behandeling is te boeken in: Plusminus 75 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                           €79,50

Div4

DOCTOR BABOR - SKIN RENEWAL TREATMENT  Medical Beauty. Refine Cellular

Huidvernieuwende fruitzuurbehandeling voor een frisse, stralende teint, een gelijkmatige huidskleur en huidstructuur met fijne poriën.

Snelle oppepper of in kuurverband aan te bieden (8 behandelingen in 8 tot 16 weken)


Deze behandeling is te boeken in: Plusminus 75 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                           €79,50

Div4

DOCTOR BABOR - NEURO SENSITIVE   Medical Beauty. Neuro sensitive

Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging bij Neurodermitis/exceem in symptoomvrije periodes.


Deze behandeling is te boeken in: Plusminus 60 min                                                                                                                           €65,00                                                                                                                

Div4

BABOR TECH - MICRODERMABRASIE Medical Beauty. Apparatuur 

Powerpeeling behandeling voor overtuigende resultaten. Effectief bij onzuiverheden, rimpels, oververhoorningen, littekens, grove poriën en ouderdom-/pigmentvlekken. 

Een opfrissing voor elke huid, anti-aging in 6 behandelingen. 

Deze behandeling is te boeken in: 90 min incl. BABOR TECH - Ultrasone golven                                                           €84,50

                                                       Bij een kuur van 6 beh.                                                                        €75,00 en €50,00 korting aan producten 

                                                          Bij een kuur van 8 beh.                                                                        €71,50 en €75,00 korting aan producten Div4

BABOR TECH - ULTRASONE GOLVEN  Medical Beauty. Apparatuur 

Ultrasoon toepassen in de behandeling versterkt de opname van werkstoffen voor betere resultaten van de behandeling en producten. Houd de opname bevordering tot 72 uur na de behandeling aan.


Deze behandeling is bij te boeken in iedere behandeling                                                                                                €12,50

                                                           

Div4

U kunt uw behandeling naar uw eigen wensen aanpassen of vergroten.

Harsen

Bovenlip (tijdens behandeling)
Bovenlip
Bovenlip en kin (tijdens behandeling)
Bovenlip en kin
Bovenbenen
Onderbenen
Boven- en onderbenen
Oksels
Armen
Rug
Borst
Buik
Borst en buik
Bikinilijn normaal
Bikinilijn compleet

Epileren/harsen wenkbrauwen (tijdens behandeling)
Epileren/harsen wenkbrauwen

Wenkbrauwen en wimpers verven (tijdens behandeling)
Wenkbrauwen en wimpers verven
Wenkbrauwen verven (tijdens behandeling)
Wimpers verven (tijdens behandeling)
Wenkbrauwen verven
Wimpers verven
Naar boven^