<< Terug naar Behandelingen

Een goede massage harmoniseert lichaam en geest, het ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Massages versterken het zelfbewustzijn en verbeteren de conditie van de huid, daarnaast verlicht het pijnlijke of vermoeide spieren en werkt vitaliserend en onstappend.

Rug-, nek- en schouder massage €29,95 à 30min
De rug, nek en schouders zijn plaatsen waar mensen regelmatig spanningsklachten ervaren. Het is niet voor niets dat we spreekwoorden gebruiken die in relatie staan met deze gebieden. Denkt u maar aan 'teveel op de hals halen' of 'een grote last op de schouders dragen.' Ook hoofdpijnklachten kunnen het gevolg zijn van overmatige aanspanning van de spieren in de schouders en nek, bijvoorbeeld door stress of een eenzijdige werkhouding. Gespannen spieren en pijnlijke verhardingen - de zogenaamde 'knopen'- krijgen extra aandacht tijdens deze massage. Spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding wordt bevorderd. Na afloop van deze verlichtende en doeltreffende massage is er hopelijk een last van uw schouders.

Massage1 Massage2

Ontspanningsmassage €41,95 à 45min €49,95 à 60 min
Deze heilzame massage verwarmt en versoepelt uw spieren en omliggend bindweefsel. Rustige, intensieve strijkingen en knedingen brengen de aandacht naar uw lichaam. Misschien ervaart u (spier)spanning, moeheid of stijfheid op bepaalde plekken. Het kan erg verlichtend zijn als deze gemasseerd worden. Uw doorbloeding en stofwisseling worden geactiveerd. Afvalstoffen verlaten uw lichaam sneller en voedingstoffen worden beter opgenomen. Zo ontstaat er rust en ontspanning, zowel in uw lichaam als in uw geest.

Hotstone massage €33,00 à 30min - €55,00 à 60min
Hotstone massage is een intense diep werkende massagevorm die voor een weldadig gevoel zorgt. Warme stenen, gevormd vanuit de hete lava van vulkanen - ook wel basaltstenen genoemd - worden op een deel van het lichaam gelegd. Vervolgens wordt er gemasseerd met de warme stenen en de handen. Lange, rustige en cirkelvormige strijkingen zorgen voor een totaal gevoel van welzijn. Door de combinatie van warmte en beweging dringt de massage diep door in het spierweefsel. De werking is hierdoor zeer effectief; verzachtend, ontspannend, kalmerend, ontgiftend en afvoerend. De hotstone massage is een echte weldaad voor uw lichaam en geest.

Scrub massage €21,50 rug - €39,50 hele lichaam 

Door uw huid te scrubben met scrubzout verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met dood zeezout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht. De vet verbranding wordt gestimuleerd en uw huid wordt gevoed met vele rijke mineralen uit de dode zee.

Een mooie voorbehandelingen op een SUNFX behandeling.

Gezicht, decolleté en arm massage €21,50 à 30min
Een gezicht, decollete en arm massage is een heerlijke massage om even alle invloeden van buitenaf te vergeten. Door middel van drukpunten wordt uw chakra weer hersteld. Met lichte cirkelvormige strijkingen zult u de rust en ontspanning weer kunnen ontvangen. Vooraf wordt uw huid gereinigd met de BABOR cosmetica lijn.

Hand, voet massage €21,50 à 30min
In de handen en voeten zitten veel punten die gepaard gaan met onze organen en stelsels. Door deze op een rustige maar intense manier te prikkelen kunnen we van binnen af het lichaam stimuleren om te gaan werken.

Naar boven^