BABOR is de Duitse beauty-pionier. Sinds de oprichting in 1956 door de biochemicus Dr. Michael Babor is de onderneming voortdurend gericht op innovatie en heeft zich ontwikkeld als baanbreker van professionele huidverzorging. Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum lukt het sinds meer dan 55 jaar om de geheimen van de natuur in natural hightech producten te vertalen die natuur en wetenschap verbinden tot een optimale synergetische kwaliteit. De eigen afdeling onderzoek is van oudsher de centrale pijler van de onderneming en verschaft BABOR in de internationale concurrentie een toppositie. Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerd universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten en massagespecialisten garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en garanderen alle BABOR producten en behandelingen werkzame performance op het hoogste niveau - voor een zichtbaar verbeterd, duurzaam gezond huidbeeld. Vele van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong, fair gehandeld en uit gecontroleerd biologische teelt. Daarbij staat elk product consequent voor Beauty Made in Germany. Elke afzonderlijke productserie ondergaat vanaf de ontwikkeling in eigen laboratoria via het vervaardigingsproces tot en met de aflevering een totale kwaliteitscontrole.

Barborfooter

Onze behandelingsfilosofie: De BABOR methode.

In het kader van een internationaal eenduidige, hoge BABOR kwaliteitseis heeft BABOR een duidelijke behandelingsmethode ontwikkeld en als wereldwijde standaard gedefinieerd. Daarmee moet gewaarborgd worden dat de bezoeker aan een schoonheidsinstituut, day of hotel Spa wereldwijd van dezelfde hoge behandelingskwaliteit kan genieten. Het naleven en beleven van de BABOR methode laat elke behandeling niet alleen een bijzondere ervaring voor de gast worden, maar is ook de basisvoorwaarde voor het bereiken van optimale effecten op de huid. Alleen bij professionele toepassing van de producten tijdens de behandeling door BABOR beauty-experts kunnen de zichtbare voelbare werkingen geheel worden bereikt.

Het BABOR behandelingsverloop

Div4

Stap 1: Reiniging Basis voor de perfecte schoonheidsverzorging is een intensieve reiniging. Dit is de basis voor een jeugdig uitziende, stralend mooie huid. Want alleen op een perfect gereinigde huid kan de volgende verzorging haar werking volledig ontvouwen.

Div4

Stap 2: Professioneel huidadvies Het bezoek aan een BABOR schoonheidsinstituut is niet alleen een belevenis maar is ook effectief. Hier kunt u weer op adem komen, loslaten en nieuwe energie opdoen. Tevens kunt u ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid nieuw leven inblazen. Het beauty-programma wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. De BABOR schoonheidsspecialiste houdt rekening met de behoefte van uw huid en staat u graag met advies terzijde.

Div4

Stap 3: Huidactivering & BABOR vitaliteits-check De huidactivering gebeurt door een zeer werkzaam voorbereidend masker dat typerend is voor BABOR. Dit masker volgt op de reiniging en maakt het voor de huid mogelijk om de volgende verzorgingsproducten en hun werkstoffen optimaal op te nemen. De BABOR vitaliteits-check ondersteunt de huiddiagnose en helpt vitale en niet vitale gebieden snel en eenduidig te identificeren en zichtbaar te maken.

Div4

Stap 4: BABOR Compressietechniek Een wisseling tussen warm en koud! Elke BABOR reiniging, elk masker en elke peeling wordt in combinatie met warme kompressen uitgevoerd en ter afsluiting met koele kompressen volgens de speciale BABOR manier afgesloten. Daarbij werken de BABOR afroltechniek en een stimulering van drukpunten kalmerend en ontspannend op de huid.

Div4

Stap 5: BABOR FLUID FP behandeling De BABOR filosofie volgend werkt natuur in hoge concentratie gewoonweg intensiever. BABOR Fluids FP bieden hoog geconcentreerde, natuurlijke werkstoffen en overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking. De combinatie bestaande uit steriele verpakking en een eenmalige dosis beidt de zuiverste vorm van verzorging. In het kader van de gezichtsbehandeling garanderen de fluids het gewenste behandelingsresultaat en vormen de optimale start voor een kuur van een week thuis.

Div4

Stap 6: BABOR Massage Met 5 stappen naar een stralende schoonheid en totale balans met de BABOR Effective Touch massage. Door elke afzonderlijke stap worden in het lichaam en op de huid heel doelgericht bepaalde processen in gang gezet. Zinvol op elkaar afgestemd treedt aan het einde van stap 5 het gewenste massage-effect in. De 5 stappen van de massage luiden: Contact - paraatheid - regeneratie - mobiliteit - stroom!

Div4

Stap 7: Masker In de voorlaatste stap vindt een nieuwe maskerbehandeling plaats volgens de speciale BABOR compressietechniek. Ook hier wordt door speciaal afrollen en stimuleren van drukpunten de huid gekalmeerd en ontspannen.

Div4

Stap 8: Afsluitende verzorging Aan het einde van de BABOR-behandeling wordt steeds voor een bijzonder finish gezorgd, opdat het bereikte resultaat niet alleen langer behouden blijft, maar ook optisch heel goed tot zijn recht komt. De afsluitende verzorging bestaat uit een oogverzorging, een verzorging crème afgestemd op het huidbeeld resp. huidtoestand en een make-up passend bij het type.

Div4

Naar boven^