Doctor babor.

 

 

De Wens mooi te zijn is geen kwestie van leeftijd.

In de laatste 200 jaar hebben we onze levensverwachting nagenoeg verdubbeld. We worden steeds ouder – en voelen ons daarbij steeds jonger. Geen wonder dat we dit gevoel van levenslust, jeugdigheid en fitheid op latere leeftijd ook optisch zouden willen laten overeenkomen!

82% van de mensen geeft aan dat ze zich na een schoonheidsoperatie beter zouden voelen. Van jaar tot jaar doen daarom steeds meer mensen een beroep op de diensten van een plastisch chirurg. Het veruit grootste deel verlangt naar effectieve mogenlijkheden om de eigen schoonheid op zachte wijze door cosmetische toepassingen te behouden of nog beter, te optimaliseren.

Voor welke methode u ook beslist: De DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid.

De lijn DOCTOR BABOR bevat twee verzorgings concepten:

BIOGEN CELLULAR

Biogen cellular levert senstionele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapie behandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het speciale BIOGEN PLANT Extract een buitengewoon intensieve celregeneratie.

Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidconditie maken BIOGEN CELLULAR tot een uniek regenererend anti-aging wonder.

DERMA CELLULAR

Neem de oplossing van uw individuele beautyprobleem zelf ter hand! Met DERMA CELLULAR worden rimpels, speciaal mimische rimpels, gereduceerd. Wallen en kringen onder de ogen worden zichtbaar verminderd. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verbleken. U bereikt in puur cosmetische zin overtuigende resultaten, die vergelijkbaar zijn met rimpelinspuitingen, botox- of laserbehandelingen! Bovendien behoud DERMA CELLULAR het resultaat langer van een cosmetisch-plastische ingreep.

NEURO SENSITIVE CELLULAIR

Steeds meer mensen lijden onder huidproblemen die veroorzaakt worden door stress. De huid reageert gevoelig, is rood en gespannen en wordt steeds droger. Vaak tot aan neurodermatitis. Dit gaat vrijwel altijd samen met gevoel van jeuk.

De DOKTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAIR verzorgingsserie regenereert op effective wijze de lipidenbeschermingsmantel van de huid en normaliseert haar evenwicht tussen vocht en vet. Gevolg: een rustigere huid die goed aanvoelt en er mooi uitziet.

 

Biogen cellular

 

ultimate_repair_mask02_300Van het onderzoeksproject naar het anti-aging wonder.

 

BIOGEN CELLULAR levert sensationele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapiebehandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het speciale BIOGEN PLANT Extract een buitengewoon intensieve celregeneratie. Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidtoestand maken BIOGEN CELLULAR tot een uniek regenererend anti-aging wonder.
Sensationele resultaten in de praktijktest onder leiding van Dr. med. Michael A. König
(faceliftspecialist in de kliniek aan de ring in Keulen).

 

Dr. med. Michael A. König werkt al sinds jaren samen met BABOR Cosmetics.
„Het succes van een operatie hangt voor een belangrijk deel af van de cosmetische voorbereiding en nazorg. Alleen de combinatie van plastische chirurgie en zeer werkzame verzorging leidt tot een optimaal resultaat.“

 

„De werking van DOCTOR BABOR BIOGEN CELLULAR heeft mijn hoge verwachtingen duidelijk overtroffen“, bericht Dr. med. Michael A. König enthousiast die de formule met sensationeel succes op zijn patiënten testte. En de testresultaten?
„De test leverde de beste resultaten en extreem hoge tevredenheidspercentages. Geheel ongebruikelijk voor een cosmetisch product.“

 

DOCTOR BABOR ​biedt precieze oplossingen voor elk beauty-probleem.

 

Met innovatieve high-performance recepturen uit natuurlijke en bijzonder effectieve werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen met betrekking tot de werking en onmiddellijke effecten. Het resultaat: een zichtbaar verbeterde, jeugdig frisse huid, het doel van deze behandelingen is uitsluitend huidverbetering!

 

SKIN RENEWAL TREATMENT prijs  vanaf: € 79,00

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van fruitzuren. Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. Hij optimaliseerd de huidstructuur waardoor de huid er egaal en frisser uitziet. Het verminderd de zichtbaarheid van de rimpels, littekens en pigmentvlekken.
 

De behandeling wordt geadviseerd als kuur van tenminste 4 behandelingen in 8 weken. U ondergaat in de salon om de week een behandeling. Voor de weken dat u niet in de salon behandeld wordt schaft u een productpakket aan voor thuis gebruik. De behandeling zal 60 minuten duren. 
 

ULTIMATE SKIN LIFTING prijs vanaf:  € 129,00

Een behandeling van 1,5 uur. Voor elke veeleisende huid, waarbij u het onstaan van rimpels en vroegtijdige huidveroudering wil voorkomen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling als kuur te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen in 4 tot 6 weken tijd. U gebruikt hierbij thuis de bijpassende huidverzorgings producten.

 

Vermindert lijntjes en rimpels, verbeterd de stevigheid en veerkracht van de huid. Doeltreffend alternatief voor inspuiting met collageen en hyaluron! Herstructureert en vult de lijntjes van binnenuit op. 

 

De kwaliteit van het weefsel verbeterd en wordt langer in goede toestand gehouden. Bij regelmatige behandelingen en de juiste producten voor thuis gebruik zijn wij in staat uw huid daadwerkelijk te verbeteren. Dat lukt niet in 1 keer, geef ons de tijd om hier samen met u aan te werken.

 

DR. BABOR COLLAGEN TREATMENT prijs vanaf:  € 149,00

Intensieve behandeling van 1,5 uur waarbij de spankracht van de huid geoptimaliseerd wordt door middel van Hyaluronzuur en Collageen.

 

DR. BABOR DETOX BEHANDELING prijs vanaf: € 95,00

Ultieme behandeling voor mensen die roken, ziek zijn geweest en die medicijnen hebben gebruikt of gebruiken.

 

DR. BABOR DETOX VITAMIE C TREETMENTS prijs vanaf: € 149,00

Een heerlijke boost behandeling met uitsluitend Vitamine C, U zult uw huid zien stralen na deze behandeling! Inclusief: fruitzuren, ultrasound massage, Vitam,ine C Pakking en heerlijk Vitamine C booster serum

 

BIOGEN CELLULAR TREATMENTS prijs vanaf:  € 89,00

Voor intensieve huidregeneratie.

 

NEURO SENSITIVE CELLULAR TREATMENTS prijs vanaf:  € 79,00

Voor de zeer gevoelige huid. Hoe droger de huid, des te sterker de hoorncelverankering is en des te minder de natuurlijke afschilfering (desquamatie) functioneert. De huid vertoont een sterke schilferlaag aan de oppervlakte.In het kader van de startbehandeling worden de hoorncelverankeringen van de bovenste huidlagen op intensieve wijze losgemaakt. De overtollige schilferlaag afgebroken om de natuurlijke huidregeneratie te stimuleren. Het resultaat een rustiger huidbeeld met minder last van roodheden en droogte gebieden.