Welkom bij Beautysalon YOU! SHINE

Hallo! Ik ben Mandy, geboren in 1992 en in 2013 heb ik mijn jeugddroom gerealiseerd. Vol passie en levenslust, opende ik mijn schoonheidssalon. Het moment dat een klant zichzelf in de spiegel ziet en vrolijk glimlacht, is voor mij dan ook de grootste bevestiging. Ik vond mijn droombaan en ben heel dankbaar dat ik dankzij de tevredenheid en loyaliteit van mijn geweldige klanten ik deze droom kan waarmaken. 

Mandy

Maar ik doe dit natuurlijk niet helemaal alleen. Ik krijg de mooiste werkstoffen vanuit de BABOR- en SKINBIOTIC producten. Hierdoor kan ik een breed scala aan verschillende en intensive behandelingen neerzetten. Van ontspanning tot aan ware huidvernieuwing, Diepe peelings tot het plukken van de wenkbrauwen. 


Untitled 8        

Binnen het merk SKINBIOTIC bied ik enkel al 192 verschillende behandelingen aan. Samen maken wij een keuze uit deze behandeling doormiddel van uw dagindeling en wensen. Wilt u meer Medische behandelingen op het gebied van anti-aging dan kunnen we een keuze maken uit een reeks BABOR behandelingen.

Ook op het gebied van make-up bent u op het juiste adres. Age ID make-up is het merk waar vol passie mee word gewerkt.

Babor Age Id Logo

Wilt u werken aan het reactiveren van uw huid, verzorgen van uw huid of puur voor de ontspanning? Bij Beautysalon YOU!SHINE is dit mogelijk

Graag ontvang ik u in mijn salon. Waar mijn deskundigheid als schoonheidsspecialiste, in combinatie met de beste producten, zorgen voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering.

Graag tot ziens bij YOU! SHINE