Welkom bij Beautysalon YOU! SHINE

Beautysalon YOU! SHINE is gevestigd aan de artillerieweg te Uden. Het souterrain is verbouwd tot een modern salon met een eigen ingang en voldoende parkeergelegenheid. Beautysalon YOU! SHINE beschikt over twee behandelruimten waar diverse behandelingen worden uitgevoerd. Naast de standaard behandelingen, zoals reinigingen, harsen en epileren, bent u ook van harte welkom voor het activeren van uw huid, rimpelbehandelingen, verschillende massages en SunFX BrownSystem.

 

Wilt u werken aan het reactiveren van uw huid, verzorgen van uw huid of puur voor de ontspanning?

 

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Mandy Schonenberg. Met veel passie oefen ik het beroep als schoonheidsspecialiste uit. Ik ben dan ook met erg veel toewijding in 2012 mijn eigen beautysalon begonnen.Voor het reactiveren van uw huid, verzorgen van uw huid of puur voor ontspanning bent u bij mij aan het juiste adres.

Binnen YOU! SHINE maak ik gebruik van de hoogwaardige en uitgebreide productenlijn BABOR. Doormiddel van deze producten kan ik binnen mijn salon een grote diversiteit aan behandelingen aanbieden. BABOR verzorgt professionele en luxe huidverzorging, waarbij zij het beste uit natuur en wetenschap met elkaar verenigt. BABOR wordt niet op dieren getest, waardoor het een echt en puur product is. Het biedt daarnaast bescherming tegen vrije radicalen en UVA-straling. Tevens is het gehele merk dermatologisch getest. BABOR heeft een breed assortiment, hierdoor is er voor ieder huidtype een geschikt product.

Graag ontvang ik u in mijn salon. Waar mijn deskundigheid als schoonheidsspecialiste, in combinatie met de beste producten, zorgen voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering.

Graag tot ziens bij YOU! SHINE