<< Terug naar Behandelingen

De meest nauwkeurige en doeltreffende probleem oplosser!

 

Een behandelserie de alle zorgen wegneemt. Een behandelprogramma dat zeer doeltreffend werkt op verschillende huidproblemen. Het is een combinatie van medische en ontspannende behandelingen. Laat je verrassen door de werking hiervan. 

THE JOURNEY    Deze reis leidt precies naar de behoefte van de huid

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, bekijken we samen welk behandel serie en productserie het beste aansluit bij uw vraag en huidconditie. 

huidanalyse met 80-voudige zoom, reiniging middels een skinscrubber, verwijderen van enkele onzuiverheden, wenkbrauwen modules, uitgebreide massage, masker, kopje thee, verzorgende dag/nacht verzorging, Afsluitend met een behandel- en productadvies op maat.

 

Deze behandeling is te boeken in:  90 a 100  min |  €71,90  -€15,00 kennismaking korting €56,90        

POWER CLEAN  De boost naar een schone huid  MICRODREMABRASIE

Een intensieve behandeling waarbij we de microdermabrasie gebruiken. Doormiddel van fijne kristallen wordt de bovenste hoornlaag verwijderd / dode huidcellen verwijderd / intensive reiniging / rimpel-vermindering / poriënverfijner / acne / littekens /pigmentstoornissen aangepakt.

Reiniging, wenkbrauwen moduleren, microdermabrasie, verwijderen van enkele onzuiverheden,  masker aangepast op uw huidtype, kopje thee, afsluitende verzorging. Ultra geluid en een Vitamine C Shot zit als extra in de 75 min durende behandeling.

Deze behandeling is te boeken in:    +/- 60min  |  €74,90  &   +/- 75min  |  €82,90

 

PEEL ME  Wat glans je mooooooi  BIOPEEL

De BioPeel is een kruidenpeeling met een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Het werkt intensiever dan een fruitzuurpeeling en zorgt voor een nieuwe, gezonde huid van binnenuit. De BioPeel heeft een ontgiftende werking en zuivert tot in de diepere huidlagen. Daarnaast zet het aan tot regeneratie, wat betekend dat de huid zichzelf van binnenuit gaat vernieuwen en herstellen. Dit werkt nog enkele dagen door in de huid.

Direct na de behandeling heeft u al resultaat. Het huidbeeld ziet er frisser uit, is diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan.

Reiniging, wenkbrauwen moduleren, BioPeel inmasserend , verwijderen van enkele onzuiverheden,  masker aangepast op uw huidtype, kopje thee, afsluitende verzorging. Hoofdhuid, schouders en nek massage en een alginaat masker (huidverbetering) zit als extra in de 75 min durende behandeling.

Deze behandeling is te boeken in:    +/- 60min  |  €69,90    &   +/- 75min  |  €79,90

 

WHO WANT SOME GLOW Mijn huid verraad mijn leeftijd niet NEEDLING (wordt niet uitgevoerd in de zomermaanden)

Bij needling wordt snel over de huid heen en weer bewogen. Deze speciale techniek werkt met tal van minuscule naaldjes, die pulserend kleine kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid ziet er na de behandeling gezond en glowy uit. Het echte resultaat zal pas na een aantal weken zichtbaar zijn. De huid heeft tijd nodig om collageen aan te maken. 

Reiniging, wenkbrauwen moduleren, behandelen met needlingpen*, verwijderen van enkele onzuiverheden, masker aangepast op uw huidtype, kopje thee, afsluitende verzorging. Cupping van het gelaat, hoofdhuid, schouders en nek massage en een vitamine C shot zit als extra in de 75 min durende behandeling.

Deze behandeling is te boeken in:    +/- 60min  |  €74,90    &   +/- 75min  |  €82,90

* Om het gebied rond de ogen en lippen te kunnen behandelen wordt er gebruik gemaakt van een andere naaldkop ( de zogenaamde nanonaald) deze is enkel bij onze 75 min durende microneedling behandelingen inbegrepen.  

HELLO NEW SKIN  Morgen nog mooier dan gisteren  AHA EN BHA (wordt niet uitgevoerd in de zomermaanden)

Een zuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peeling lost de ''kit'' substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller.

Een fruitzuurpeeling noem je ook wel een chemische peeling. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings die wij gebruiken van natuurlijke afkomst.

Een fruitzuur peeling werkt in de bovenste huidlagen.

Reiniging, wenkbrauwen moduleren, peeling doormiddel van AHA en of BHA Acid, verwijderen van enkele onzuiverheden, masker aangepast op uw huidtype, kopje thee, afsluitende verzorging. Hoofdhuid, schouders en nek massage en een vitamine C shot zitten als extra in de 75 min durende behandeling.

Deze behandeling is te boeken in:   +/- 45min  |  €59,90    &   +/- 60min  |  €69,90

 

  

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende zuren.​

Glycolzuur peeling

Glycolzuur heeft een sterke keratolytische werking en stimuleert tevens de vorming van nieuwe huidcellen.

Het resultaat is een frissere en meer egale teint. Fijne (droogte)lijntjes en huidverkleuringen worden door een glycolzuurpeeling minder zichtbaar. 

Kan worden ingezet bij een huid met: hyperpigmentatie, oppervlakkige acne littekens, anti-aging.

Lactic acid peeling

Lactic acid is een Melkzuur gewonnen uit mais en rietsuiker. Lactic acidpeeling heeft ook een sterk vochtbindend effect.

Vocht wordt beter vastgehouden in de huidcellen en verhoogd het vochtpeill van de huid. Het maakt de huid gladder, meer egaal een geeft de huid een mooie GLOW!

Kan worden ingezet bij een huid met: vocht tekort (vochtarme huid), lichte pigmentatie, anti-aging, doffe, vale huid.

Salicylzuur peeling

De salicylzuur peeling wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom. Salicylzuur heeft ontstekingsremmende en vet-oplossende eigenschappen. Het heeft ook het vermogen om in de poriën talg op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. 

Kan worden ingezet bij een huid met: puistjes, mee-eters, verstopte poriën, vette/ combinatie huid. 

KUURVERBAND 

Heerlijk zo’n enkele behandeling en wat geeft die losse behandeling al een prachtige boost. Echter is onze huid zo ontwikkeld dat deze een huidcyclus heeft van +/-  28 dagen. Daarom wordt geadviseerd om in kuurverbanden te werken. Hierdoor blijven we de huid in een korte periode prikkelen en dwingen we hem om zelf extra te regenereren.

Voor het mooiste resultaat:.   

  • 4 tot 6 behandelingen nodig (Needling adviseren we minimaal 6x)
  • Om de 14 tot 28 dagen (rustiger huidbeeld, poriën verkleinen, pigmentvermindering, glow)
  • Om de 28 dagen (collageen aanmaak)
  • Onderhoudsbehandelingen 1x per kwartaal
  • Huidverbeterende producten voor thuis gebruiken ter ondersteuning van de behandelingen
  • Combineren met;    voor een nog beter resultaat!
  • salicylzuur (BHA) of gycolzuur (AHA)
  • ultrasone golven
  • vitamine C Concentraat
  • Na elke huidverbeterende behandeling is SPF gebruik verplicht.

SALICYL| GYLCOLZUUR   intensiever ga je hem niet krijgen

De peeling lost de ''kit'' substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller.

Deze behandeling is extra bij te boeken voor:  €9,90      

 

ULTRASONE GOLVEN    De sub-behandeling met onmiddellijke ingang

Ultrasoon toepassen in een behandeling van opname van werkstoffen voor betere resultaten van de behandeling en producten. Werkt tot 72u na de behandeling door. 

Deze behandeling is extra bij te boeken voor:  €12,90      

VITAMINE C CONCENTRAAT   De snelle mooie maker 

Extra vitamine C die de huidige behandeling zeer sterk maakt. 20% pure Vitamine C concentraat. Vitamine C in huidverzorging vermindert pigmentvlekken en rimpels, doetje huid stralen en gaat verlies van stevigheid door huidveroudering en zonschade tegen.

Dit is bij te boeken voor:    €9,90  

U kunt uw behandeling naar uw eigen wensen aanpassen of vergroten.

Harsen/Verwijderen van haartjes

€ 22,50  Bovenbenen
€ 20,00  Onderbenen
€ 35,00  Boven- en onderbenen
€ 15,00  Oksels
€ 20,00  Bikinilijn normaal
€ 32,00  Bikinilijn compleet
€ 6,50    Bovenlip (tijdens behandeling)
€ 8,00    Bovenlip
€ 12,50  Bovenlip en kin (tijdens behandeling)
€ 16,50  Bovenlip en kin
€ 7,50    Epileren/harsen wenkbrauwen (tijdens behandeling)
€ 10,00  Epileren/harsen wenkbrauwen
€ 15,00  Wenkbrauwen en wimpers verven (tijdens behandeling)
€ 20,00  Wenkbrauwen en wimpers verven
€ 8,50    Wenkbrauwen verven (tijdens behandeling)
€ 8,50    Wimpers verven (tijdens behandeling)
€ 10,00  Wenkbrauwen verven
€ 15,00  Wimpers verven