Welkom bij Beautysalon YOU! SHINE

Hallo! Ik ben Mandy, geboren in 1992 en in 2012 heb ik mijn jeugddroom gerealiseerd. Vol passie en levenslust, opende ik mijn schoonheidssalon. Het moment dat een klant zichzelf in de spiegel ziet en vrolijk glimlacht, is voor mij dan ook de grootste bevestiging. Ik vond mijn droombaan en ben heel dankbaar dat ik dankzij de tevredenheid en loyaliteit van mijn geweldige klanten ik deze droom kan waarmaken. 

Maar ik doe dit natuurlijk niet helemaal alleen. Ik krijg de mooiste werkstoffen vanuit de SPA producten. Hierdoor kan ik een breed scala aan verschillende en intensive behandelingen neerzetten. Van ontspanning tot aan ware huidvernieuwing, diepe peelings tot het plukken van de wenkbrauwen. 


            

 

Wilt u werken aan het reactiveren van uw huid, verzorgen van uw huid of puur voor de ontspanning? Bij Beautysalon YOU! SHINE is dit mogelijk

Graag ontvang ik u in mijn salon. Waar mijn deskundigheid als schoonheidsspecialiste, in combinatie met de beste producten, zorgen voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering.

Graag tot ziens bij YOU! SHINE